Multicurae

Ischa Van Moer - Logopediste

“Fouten maken mag, ze zijn het bewijs dat je probeert. “

Het kiezen voor de richting logopedie was niet vanzelfsprekend voor mij. Al van jongs af aan wist ik dat ik iets sociaal wilde doen en mensen wilde helpen. In eerste instantie koos ik daarom voor de richting lager onderwijs, omdat ik dacht daar mijn passie te vinden. Hoewel ik het ontzettend leuk vond om voor de klas te staan, merkte ik dat ik de behoefte had aan een meer individuele aanpak. Ik wilde graag elk kind op een persoonlijke manier kunnen begeleiden en helpen bij hun uitdagingen.

Na goed na te denken en zaken op te zoeken besloot ik de overstap te maken naar logopedie. Na het volgen van een aantal lessen en mijn eerste stage werd al snel duidelijk dat ik de juiste richting had gevonden. Tijdens mijn opleiding liep ik stage in een zelfstandige praktijk, buitengewoon onderwijs en revalidatiecentra. Hier maakte ik kennis met verschillende problematieken zoals taal- en spraakstoornissen, leerstoornissen en enkele neurogene stoornissen.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en enthousiasme over te brengen in de therapie en samen met jullie stap voor stap vooruitgang te boeken.